Thuis Nieuws

Braziliaans Haar van Brazilië

Certificaat
Van goede kwaliteit Braziliaanse menselijk haarbundels voor verkoop
Van goede kwaliteit Braziliaanse menselijk haarbundels voor verkoop
Klantenoverzichten
Het haar kijkt Goed en voelt spoedig ja nu nog beter momenteel het Installeren van Pics

—— Isabella Johnson

het zachtst en mooi. welke tevreden zijn. dank

—— alizee Leah

Het haar werd aan me snel het haar wordt geleverd is mooie I-liefde zeer zacht het en vrije die verwarring

—— Hollis Juni Davis Anderson

Ik ontving haar in letterlijk 3 dagen dat aan me ontzagwekkend was. De textuur voelt zacht en een kleine gift met het gegeven. Kan niet wachten te installeren!!!

—— Jennifer Aniston

I loveeee dit haar!!!!! Geverfte groot & krullen volkomen. Ik maakte het in een pruik ik 16 frontaal & 18,20,22 bundels kreeg

—— Timoteegras McGee

De bundels zijn verbazende en super zacht. Zij kunnen een krul werkelijk goed houden. Ook houd ik krijgend verbazende commentaren over het

—— Taylor Swift

Ik maakte enkel mijn eerste eenheidshaar was hier in 3days het ben zachte hoop mijn klanten van het haar houden ik moest proberen het uit veroorzaak zij houd van het.

—— Adele Bessemer

Ontving het haar vrij snel, zijn de bundels en dichter volledig, tijdens het kleuren van het.

—— Belinda Raman

Ik ben online Chatten Nu
Bedrijf Nieuws
Braziliaans Haar van Brazilië
Braziliaans Haar van Brazilië

Voor de woorden van grondstof, omdat wij het haar van het originele land kopen, zoals de Braziliaan worden gesneden van de Braziliaanse meisjes. Al ons haar is maagdelijk menselijk haar, is er een manier kan het gemengde haar en echt maagdelijk menselijk haar vertellen. _de mengen haar na verven, zal u vinden wat stukhaar niet verven en nog zwart blijven kunnen, maar ons haar kunnen om het even welk kleur worden verven u houden van, en het mengen haar na gebruiken voor week geleden, u vinden het gemakkelijk krijgen verwarring of loods, maar ons Braziliaans haar van 5A kunnen meer dan 2 jaar worden houden het duren.

 

Q: Waarom zij de verwoording gebruikten
1. Grondstof die) voor het productieproces selecteren. Ik wist nooit dat het menselijke haar een materiaal was. Zijn het haar een mengelingsmengsel en van echt haar en het valse haar, niet 100% van een menselijk hoofd? In proces (zij wassen volledig en geven) wat het doen aan het haar zijn voor het naast het shampooing geven en het conditioneren van het?

A: Wanneer het wassen van uw haar, zorg aan eerste borstel het ervoor grondig met een peddelborstel om ervoor te zorgen dat de bundels vrij bewegend zijn. Dit zal de golven enigszins afwikkelen, maar u zult achter hen kunnen brengen gebruikend een krullend ijzer of bendy rollen. Zorg ervoor u een het preconditioneren behandeling alvorens gebruikt shampooing om het drogen van het haar te verminderen.

Q: Wat weeft hoofd kammend proces?
Leer haar snel het weven.

Tot slot wanneer wij het haar dat krijgen, zullen wij het voor haarinslagen (toen het haar van de meisjes wordt gesneden, het haarmassa noemde maken, heeft de haarinslag haar weft hoofd, zodat kunt u installeerde het, die het verschil met haarmassa en haarinslag is). Tijdens dit proces, wij gemengd een ander ding in het haar niet, is de haarkwaliteiten groot, zal het wat goede kwaliteitshaar hebben en ongeschikt haar, zullen wij goede kwaliteitshaar verkiezen om onze haarkwaliteit te verzekeren, zodat noemden wij dit proces als Grondstof het selecteren.

Bartijd : 2018-04-09 15:10:43 >> Nieuwslijst
Contactgegevens
Ellawigss

Contactpersoon: Ms. Thea

Tel.: 86--15607431753

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)