Thuis Nieuws

Hoe te om menselijk haar en synthetisch haar te onderscheiden

Certificaat
Van goede kwaliteit Braziliaanse menselijk haarbundels voor verkoop
Van goede kwaliteit Braziliaanse menselijk haarbundels voor verkoop
Klantenoverzichten
Het haar kijkt Goed en voelt spoedig ja nu nog beter momenteel het Installeren van Pics

—— Isabella Johnson

het zachtst en mooi. welke tevreden zijn. dank

—— alizee Leah

Het haar werd aan me snel het haar wordt geleverd is mooie I-liefde zeer zacht het en vrije die verwarring

—— Hollis Juni Davis Anderson

Ik ontving haar in letterlijk 3 dagen dat aan me ontzagwekkend was. De textuur voelt zacht en een kleine gift met het gegeven. Kan niet wachten te installeren!!!

—— Jennifer Aniston

I loveeee dit haar!!!!! Geverfte groot & krullen volkomen. Ik maakte het in een pruik ik 16 frontaal & 18,20,22 bundels kreeg

—— Timoteegras McGee

De bundels zijn verbazende en super zacht. Zij kunnen een krul werkelijk goed houden. Ook houd ik krijgend verbazende commentaren over het

—— Taylor Swift

Ik maakte enkel mijn eerste eenheidshaar was hier in 3days het ben zachte hoop mijn klanten van het haar houden ik moest proberen het uit veroorzaak zij houd van het.

—— Adele Bessemer

Ontving het haar vrij snel, zijn de bundels en dichter volledig, tijdens het kleuren van het.

—— Belinda Raman

Ik ben online Chatten Nu
Bedrijf Nieuws
Hoe te om menselijk haar en synthetisch haar te onderscheiden
Hoe te om menselijk haar en synthetisch haar te onderscheiden

De menselijk haaruitbreidingen zijn schoonheidsproducten die worden gebruikt om het haar te verlengen of dik te maken. Er zijn een aantal die soorten haaruitbreidingen op de markt van een verscheidenheid van materialen wordt gemaakt. De menselijk haaruitbreidingen zijn de enige soort die eigenlijk van een natuurlijk menselijk product worden gemaakt. Deze soorten haaruitbreidingen mengen vaak binnen met het eigen die haar van de drager dan beter uitbreidingen van synthetische materialen worden gemaakt. Om deze reden, is het menselijke haar duurder dan synthetisch haar. Zo zal ik u onderwijzen hoe te om menselijk haar en synthetisch haar te onderscheiden.

Visueel effect. Alle natuurlijke haarkleuren zijn het resultaat van twee types van haarpigment. Zo kijkt het menselijke haar zo echt en natuurlijk zoals possible.synthetic-het haar van diverse synthetische vezels, zodat synthetisch haar maakte als de kleur is helder.

Het brandende effect.human-haar heeft natuurlijke proteïne. Het is gemakkelijk om te vertellen door te branden en te ruiken: het menselijke haar zal as zijn, die na het knijpen zal weggaan. het synthetische haar zal vuil ruiken. Wanneer het branden, zal het menselijke haar witte rook tonen. Terwijl zal het synthetische haar een kleverige bal na het branden zijn en zal zwarte rook tonen. Voorts kan het menselijke haar zeer weinig grijze haar en gespleten punten hebben. Het is normaal en niet een kwaliteitsprobleem.

Goed, zijn die mijn suggestie twee.

 

Hoe te om menselijk haar en synthetisch haar te onderscheiden

Bartijd : 2018-04-13 16:40:28 >> Nieuwslijst
Contactgegevens
Ellawigss

Contactpersoon: Ms. Thea

Tel.: 86--15607431753

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)